torstai 4. toukokuuta 2017

Viikko 18/torstai: pudotus

En jaksanut juosta tänään kuin 10km. Nyt on 94km kertynyt toukokuulle. Päivä ei sinänsä ollut lainkaan epäurheilullinen vaan sisälsi ainakin kuusi tuntia ulkoilua. Iltapäivällä käytiin vielä katsomassa Hovi Trail reitin loppuosuudet josta kertyi juoksua n. 5km. Suosittelen tapahtumaa lämpimästi. Pitkä matka on 21km. Lähtee Anttolan Hovilta, käy Rakokalliolla ja Sydänmaan luontopolulla, takaisin tullessa nousee 75 metriä järven rannasta Mämmiojanmäen päälle. Kaiken kaikkiaan puolimaratonille kertyy n. 500m nousua eli saman verran kuin Bodom Traililla mutta se ei kylläkään kerro kaikkea... Reitti on juoksualustaltaan ja maisemiltaan huomattavan vaihteleva.

kuvassa juoksijoita Hovi Trail maisemissa kesällä 2016

Anttolan metsästä siirryin urskiin jossa ei tullut loppuverryttelyineen kuin 3 kilometriä. Juoksuryhmäläisten kanssa yritettiin keihästää Eero Lehtosen patsasta jonka jälkeen oli aitajuoksua ja viestejä. Joukkue Venla, Elina, Jed, Mikke juoksi 4x200m 2.16.2 ja joukkue Amanda, Liisa, Helmiina, Juho antoi hyvän vastuksen 2.16.6.


 Pikaviestissä 4x100 metrillä joukkue Venla, Amanda, Liisa, Aada juoksi 63.2 mutta vaihto ei oikein toiminut. Paremmin sujui joukkueelta Juho, Helmiina, Liisa, Amanda 63.6. Joukkue Emma, Iitu, Neela, Veikko antoi hyvän vastuksen joukkueen Venla, Elina, Eetu, Mikke jäädessä jo hieman enemmän.

Äsken myöhäisillan lenkillä jolkuttelin 2km jotta sain kympin täyteen. Katuviestijoukkueetkin saatiin kasaan, laskujeni mukaan yli 30 juoksijaa puolustaa Antin Tallin kunniaa ensi keskiviikkona torilla. Nyt viikonloppuna Vierumäellä meitä juoksuryhmän ja Antin Tallin juoksijoita on molempina päivinä mukana yhteensä 12. Onhan se aika vähän kun miettii että JKU saa jalkeille peräti 69 juoksijaa. Kaikkiaan MiKV:n edustajia on mukana 20 mutta ainut joukkue taitaa olla jossain SAUL:n ikänaisten sarjassa. Kisat melkein naapurissa. Miten tämä näin meni?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti