sunnuntai 14. toukokuuta 2017

viikko 19/torstai-sunnuntai: kevätflunssa

Torstaina en juossut metriäkään. Koulujenväliset maastot oli ja juoksuryhmän tytöt voitti kaikki sarjat, pojissakin pari voittoa. Melkein 600 juoksijaa. Lähes 20 vuotta on pidetty näitä maastoja tuolla samalla radalla. Ei se nyt ainakaan juoksun tasoa täällä Mikkelissä heikennä. Viime vuosi jäi väliin, nyt maastot oli siirretty vanhalle paikalleen kevääseen. Lunta satoi ja reitti oli mulloksella. Silti Aada oli ensimmäinen tyttö koskaan alle 3 minuutin (2:59)

Illalla oli urskissa harkat ja kylmä sää jatkui. Tuli vähän kolhujakin. Ei kai vakavampaa.

Perjantai oli synkkä päivä. Tein lopullisen päätöksen että lähden Italiaan mutta jouduin tekemään sen yskien ja keuhkoputkentulehdusta peläten. Siihen kasaantui myös muita murheita ja stressiä. Pää meinasi hajota.

Lauantai oli uusi päivä. Käytiin Tornimäellä. Rata tarkistusmitattuna 3.4 kilometriä, nousua 270m, Veikolla meni aikaa 23:18 ja Emmalla 28:08. Saivat kunnian olla ensimmäisiä reitin läpi juosseita. Urskissa ohjasin Amandalle pikajuoksua. Illalla kävin itse taas lenkillä. 2 kilometriä.

Tornimäki kesällä 2015


Tänä iltana juoksin 8km 44 minuuttiin (5.30/km) sykkeellä 113. Tälle viikolle juoksua 30km ja nyt on toukokuulle 195km mutta ei tässä auta muu kuin jatkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti